Ákos tarolt a SZIN-en: 13.000 fős közönség tombolta végig a koncertet

A Szegedi Ifjúsági Napok 2. napján közel 17.000 fesztiválozó látogatott el az Újszegedi Partfürdőre, hogy idén is átélhesse a felejthetetlen SZIN élményt. Az este legjobban várt fellépője kétség kívül Ákos volt, aki hat év után kápráztatta el újra a SZIN közönségét nemcsak hangjával, de látványos színpadi produkciójával egyaránt, mely 13.000 látogatót vonzott a Nagyszínpad elé. A rendezvény második napján számos fergeteges hangulatú koncertet tombolhatott végig a közönség, a fellépők között többek között olyan neveket említhetünk, mint a Punnany Massif, a Brains, az Ocho Macho, Péterfy Bori & Love Band vagy a Belga.

A Szegedi Ifjúsági Napok második napján is kígyózó sorok álltak a pénztáraknál, hogy időben bejussanak a kora délutántól kezdődő koncertekre. A Nagyszínpadon fellépő Punnany Massif alapozta meg a fesztivál hangulatot, akikkel együtt skandálta a tömeg az olyan slágereket, mint az „Élvezd!” vagy a „Szabadon”. A banda másfél órás koncertje után a Brains következett, akik az elektronikus zene nagyágyúiként robbantak be a színpadra és hozták lázba a közönséget. A 21:30-kor kezdődő Ákos koncert óriási tömeget vonzott a SZIN Nagyszínpadhoz, ahol 13.000 fős közönség gyűlt össze, hogy meghallgassa hazánk egyik legnagyobb zenei ikonjának produkcióját, mely a különleges zenei effektek mellett káprázatos fénytechnikával is elbűvölte a nagyérdeműt. Ákos egyszerűen tökéleteset alkotott.

A Jate Klub Stage-n ezzel egy időben az Ocho Macho lépett színpadra, akik „Jó nekem” című számát óriási hangerővel énekelte a közönség, túlharsogva a hangosítást. Kiváló hangulatot teremtettek a Tisza Színpadon Péterfy Boriék, és a Kiscsillag, míg az Összművészeti téren Palya Bea és Sena különleges hangját élvezhette a közönség. Tegnap este debütált a The Bosky, akik a Volvox hajnalig tartó bulija előtt léptek fel. A Medence Színpadon ismét nagy sikere volt a Silent Disconak, ahol alig fértek el a fülhallgatós, táncoló fesztiválozók. A harmadik nap további nagy fellépőket tartogat, a Nagyszínpadon többek között a The Carbonfools és a Magna Cum Laude lépnek majd fel, a Jate Klub Stage-n pedig a brit hip-hop banda, a Stereo MCs fergeteges hangulatú dj set-je hallható majd, Bam-el, a Jungle Brothers-ből kiegészülve.

Fesztivál hírek

2013. okt. 21. hétfő

Az idei év SZINes sikerei után a szervezők nagy erőkkel kezdték meg a jövő évi rendezvény...

2013. aug. 26. hétfő

A Szegedi Ifjúsági Napokon az augusztus 20-i ingyenes 0. nappal együtt összesen 83 ezer...

2013. aug. 24. szombat

Még egy hónap sem telt el DMX legutóbbi letartóztatása óta, a rapper ismét rendőrkézre került –...

2013. aug. 23. péntek

A Szegedi Ifjúsági Napok 2. napján közel 17.000 fesztiválozó látogatott el az Újszegedi...

2013. aug. 21. szerda

Augusztus 20-án, ingyenes 0. nappal startolt a SZIN. Soha ennyi féle korosztály még nem...

Fesztivál zenekarok, előadók

2005

RadioCafé kiadja az Instant vol. 1. válogatáslemezt  a Szerelmes dal-lal.

2006

Ősszel megjelenik az első nagylemez: Rózsikámnak digitálisan (Mama Records).
A...

2012 május: A zenekar megújult designal de a régi lendülettel Capriccio néven folytatja tevékenységét.

Március 16.án, Érsekújváron (SK) játszunk, vendégünk lesz Fekete Jenő.
...

A 2008 végén egri fiatalokból alakult Ethnofil zenekar a magyar népzene, a világzene és a modern jazz világába kalauzolja hallgatóit. A jazzes elemekkel tarkított hegedûjáték(Simon Ádám), az...

A Napfénypresszó Zenekar első lemeze 2010-ben jelent meg Piros-kék címmel. Stílus pop/rock, de több stílus is megtalálható a zenekar dalaiban.

Díjak:
Paks-legjobb...

A zenekart eredetileg Bastards néven alapította Ian "Lemmy" Kilmister a Hawkwind egykori basszusgitárosa. A trió felállású Motörhead (Lemmy - basszusgitár/ének, Larry Wallis - gitár, Lucas Fox -...

Hirdessen itt!