Rólunk, a fesztivál oldalról

Új portál indult a hazai fesztiválozók szolgálatában!
csinalodafesztivalt.hu – Magyarország fesztivál oldala

Havi szinten több száz, éves szinten több ezer fesztivál országszerte. Színes, izgalmas, gazdag, szórakoztató, megunhatatlan világ, nyitott ajtó tájegységeink különböző kultúráira és a nagyvilágra is egyaránt. Legyen szó irodalomról, könnyűzenéről, dinnyéről, borokról, Balatonról vagy autókról, a lista hosszú, tartalmas időtöltésre mindig van lehetőség és mód, ebben kíván a csinalodafesztivalt.hu új, remélhetőleg más, hasonló jellegű oldalakhoz mérten könnyebben, direktebben, áttekinthetőbben használható és egyre több hasznos információt megosztó felületet biztosítani.

Fesztiválok

Az oldalon hamarosan és folyamatos frissítés mellett megtalálható lesz az összes magyarországi fesztivál, kulturális program, havi lebontásban stilizált országos térképre elhelyezve, hogy gyorsan áttekinthető legyen a programkínálat. A fesztiválok kapcsán megjelenítésre kerülhet többek között a fesztivál emblémája, pár bemutatkozó és kedvcsináló fénykép, a rendezvény pontos leírása, fellépőinek listája, kapcsolódó programjainak és rendezvény helyszíneinek sora és a fesztivál egyéb elérhetőségei is.

Szállások

Egy szimpatikus, meglátogatandó fesztivál kiválasztása mellett többet az sem jelenthet problémát, ha a fesztiválnak otthont adó településen vagy környékén töltene el a fesztiválozó pár napot, folyamatos bővítés mellett ugyanis egyre több és több, különböző igényeket is kiszolgálni tudó szálláshely közül lehet válogatni, a kiemeltek közül már közvetlenül a fesztivál információs oldala alatt is. Hogy könnyebb legyen tervezni, feltüntetésre került a szálláshelyhez kapcsolódó összes fontos információ, adott településtől mért távolsága, bemutatkozása, a szálláshely jellege, jellemző árai és természetesen a szálláshely elérhetőségei is.

Hírek

Az oldal szerkesztői nem elégedtek meg annyival, hogy az összes hazai fesztivál, szálláshely, rendezvény helyszín és előadók megtalálható legyen az csinalodafesztivalt.hu portálon, szerették volna színessé, olvasmányossá, frissé is tenni az oldalt, így kiemelt helyet szenteltek a tartalmakkal kapcsolatos híreknek, amelyek kommentezhető is már. A hírek kapcsán az üzemeltetők még keresik a már meglévő információs partnerei mellé a továbbiakat is.

Ingyenesség

Rövid regisztráció után bárki részese lehet az oldal köré épülő fesztiválozó közösségnek, hiszen így mindenkinek módja van fesztivált, szálláshelyet, rendezvény helyszínt és előadót is beküldeni, a szerkesztők figyelmébe ajánlani, akik gyors ellenőrzést követően elérhetővé teszik a többi látogató számára is azt a honlapon.

Az oldal üzemeltetőjének, a Freeweb Bt-nek alapvető célkitűzései között szerepel, hogy minden jelenleg is ingyenesen elérhető szolgáltatása a jövőben is ingyenes maradjon. A cég bízik abban, hogy ezen ingyenes szolgáltatások száma akár még idővel bővíthető is lesz, kiegészülve egyéb, jelenleg még fejlesztés alatt álló funkciókkal és modulokkal.

Hirdetések

Természetesen minden egyes tartalomhoz van mód plusz információkat megjeleníteni, plusz képeket feltölteni, adott fesztivált, szálláshelyet, rendezvény helyszínt képpel ellátva kiemeltté, ajánlóba tenni, vagy a beépített bannerhelyeket is kihasználni. Ezen fizetős szolgáltatásokat a jelen béta verzióban még csak részben, hamarosan teljes egészében igénybe lehet majd venni.

Az oldal fejlesztői gondoltak azokra is, akik szeretnék véleményüket, hozzászólásukat is megosztani a többi látogatóval, így minden tartalomtípushoz van lehetőség kommentekben hozzászólni, esetleges észrevételeket megosztani, fejlesztési javaslatokkal élni.

Hirdetési lehetőségekről bővebben a Médiaajánlat oldalon tájékozódhat, illetve tájékoztató Elérhetőségeinken kérhető.

Közösség

Emellett nem csupán a beküldött tartalmakkal lehet hozzájárulni a fesztiválozó közösség fejlődéséhez, hanem idővel megjelölhetőek lesznek a kedvenc fesztiválok és előadók is, amire számos szolgáltatás fog épülni, ezek fejlesztése jelenleg is zajlik még. Az oldal készítői emellett koncentráltak a már meglévő online közösségekre is, így mind az iwiw, twitter és a facebook oldalakon is megtalálható lesz a csinalodafesztivalt.hu és remélhetőleg folyamatosan bővülő, lelkes fesztiválozó közössége is.

Az oldal teljes verziója év végére várható, addig is mivel már a fesztivál szezon ereje teljében elindult, a csinalodafesztivalt.hu oldal is fesztiválozásra buzdít. Fesztiválra fel!

Magyarország, kezd nálunk a fesztivált!

Fesztivál hírek

2013. okt. 21. hétfő

Az idei év SZINes sikerei után a szervezők nagy erőkkel kezdték meg a jövő évi rendezvény...

2013. aug. 26. hétfő

A Szegedi Ifjúsági Napokon az augusztus 20-i ingyenes 0. nappal együtt összesen 83 ezer...

2013. aug. 24. szombat

Még egy hónap sem telt el DMX legutóbbi letartóztatása óta, a rapper ismét rendőrkézre került –...

2013. aug. 23. péntek

A Szegedi Ifjúsági Napok 2. napján közel 17.000 fesztiválozó látogatott el az Újszegedi...

2013. aug. 21. szerda

Augusztus 20-án, ingyenes 0. nappal startolt a SZIN. Soha ennyi féle korosztály még nem...

Fesztivál zenekarok, előadók

A Skorpió 1973-ban alakult magyar rockegyüttes. Az 1971-ben alakult Locomotiv GT és az 1972-ben alakult Taurus után hazánk harmadik supergroupjaként jött létre. Tagjai korábban mind ismert...

1999 júniusában jelent meg első albuma Félre az útból címmel. A lemezen helyet kapott a Nincs nő, nincs sírás című dala is, melyből később az album első kislemeze készült. Ezen kívül az albumról...

Valami, Sajnálom, Hol van az a krézi srác, Dél-Amerika, Ez a szerelem, Szia - ugye tudjuk, kiről van szó? Az 1995-ben alakult, 2010-ben fennállása tizenöt éves évfordulóját dupla válogatáslemezzel...

30Y

A 30Y egy 2000-ben alapított öttagú pécsi alternatív rockegyüttes. Zenéjükre a Nirvana és a Red Hot Chili Peppers mellett egyértelműen nagy hatással volt a Rage Against the Machine, a Pearl Jam, a...

A Mobilmánia továbbra is két gitárral szólal meg. Kozma Tomit már jól ismeritek, hiszen 2008-tól Ő gitározik A Mániában. A másik gitárost a Marshall cég ajánlotta Zefi figyelmébe. Szentkirályi...

Hirdessen itt!